Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فضل الله نجبر» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به بازدید استاندار از تصفیه خانه آب شهر کرمانشاه و خطوط انتقال آب شرب شهر، افزود: از نزدیک در جریان مشکلات آب شرب شهروندان هستیم، به همین خاطر در استانداری جلسات ویژه‌ای برای حل مشکل قطعی آب تشکیل شده است.

وی به تصمیمات اخذ شده در جلسات استانی و شهرستانی در راستای حل مشکل آب شرب شهر کرمانشاه توضیح داد: مقرر شده شرکت آب منطقه ای در روزهای آینده عملیات اجرایی تصفیه خانه شهر کرمانشاه را به اتمام برساند و هزار لیتر در ثانیه آب از سد گاوشان به تصفیه خانه و پس از طی مراحل تصفیه آب به شبکه آب شرب وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کرمانشاه ابراز امیدواری کرد با راه اندازی تصفیه خانه شهر کرمانشاه و همچنین پایان کار انتقال آب از سد گاوشان مشکل قطعی آب شرب شهر تا حدودی مرتفع شود.

بخشی از مشکل قطعی آب کرمانشاه به خاطر مسایل اجتماعی است

رنجبر در ادامه بخشی از مشکلات آب شهر کرمانشاه را ناشی از مشکلات اجتماعی دانست و گفت: در مسیر انتقال آب سد گاوشان به شهر کرمانشاه، باغداران و کسانی که در این مسیر تفریحگاه و ویلا ساخته اند، خطوط لوله آب را برای آبیاری باغات خود شکسته اند و روزانه ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب از این خطوط را می برند، در حالی که این آب مورد نیاز مردم است و این کار نه انسانی، نه اخلاقی و نه قانونی است و با تمام جدیت پیگیر آنها هستیم و آنان را به دادستان معرفی می کنیم.

او با بیان اینکه دادستان با تمام توان با کسانی که خطوط لوله آب شرب را می شکنند برخورد می کند، از رسانه ها خواست در خصوص شکسته شدن لوله های آب شرب گزارش تهیه و به مردم اطلاع رسانی کنند.

سرقت و تخریب ترانس برق چاه های مشکل آب شرب روستایی است

فرماندار کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود وضعیت آب شرب روستاهای این شهرستان را تقریبا پایدار اعلام کرد و گفت: ۵۰ روستای بخش سرفیروزآباد و چند روستای بخشداری کوزران مشکل آب شرب دارند که با تانکر آبرسانی می شوند.

رنجبر عمده مشکل آب روستایی را سرقت و تخریب ترانس های برق عنوان کرد و افزود: اهالی روستاها به دلیل مشکلات قومی و معارضات خطوط آب را می شکنند و زمین و باغات خود را آبیاری می کنند.

او در ادامه به یک مورد آتش زدن ترانس برق در منطقه پایروند روستای "عمله" خبر داد و گفت: با خرابی این ترانس برق آب ۱۵ روستا قطع شده و بلافاصله شرکت نیروی توزیع برق و آب و فاضلاب برای رفع مشکل اقدام کردند.

رنجبر همچنین از شکستن خطوط لوله آب روستای برنجان خبر داد و  اضافه کرد: واقعا بخشی از مشکلات قطعی آب ناشی از رفتار های ضد اجتماعی برخی اخلال گران است و ما با تمام توان این موارد را پیگیری قضایی می کنیم.

شهرستان کرمانشاه بیش از نیمی از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده و بزرگترین شهرستان کشور با پنج بخش است.

 سرانه مصرف آب شرب در شهر کرمانشاه ۵۳ لیتر بیشتر از میانگین کشوری یعنی ۲۲۳ لیتر در شبانه‌روز است.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۵۴۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد بیش از ۳۰۰ هزار مشترک مربوط به کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.

بیشترین مراجعات مردمی مربوط به قطعی آب است

فرماندار کرمانشاه در بخش پایانی سخنانش به برگزاری برنامه ملاقات مردمی خود با مردم شهرستان در روزهای دوشنبه هر هفته اشاره کرد و گفت: روز گذشته نیز این دیدار برگزار شد و قطعی آب شرب محلات، درخواست تسهیلات ودیعه مسکن، اشتغال، احداث جاده روستایی، حل مشکل یارانه از جمله مشکلاتی بود که شهروندان کرمانشاهی مطرح کردند.   

رنجبر افزود: یکی دیگر از مواردی که در این دیدار مردمی چندین بار مطرح شد، بحث کرایه مسکن با توجه به فصل جابه جایی مستاجران در ایام تابستان بود که چند خانواده زیر پوشش کمیته امداد، خانواده زندانی و بی سرپرست خواستار پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و کرایه های عقب افتاده شدند.

وی اظهار داشت: همچنین در این دیدار اهالی روستای گرگان نیز با توجه به خشک شدن آب رودخانه محلی خواستار تخصیص آب از رودخانه گاوشان در راستای جلوگیری از خسارت بیشتر به محصولات کشاورزی شدند، همچنین اهالی روستای دیگر خواستار احداث یک جاده روستایی و برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر شدند.

همچنین در این دیدار ۲ ارباب رجوع نیز با ارایه طرح اقتصادی خواستار کمک فرماندار کرمانشاه برای حل مشکلات اداری پیش روی خود شدند؛ حل مشکل یارانه یک خانوار، اشتغال یک دانش آموخته دانشگاه، تشکیل کمیسیون پزشکی برای درصدبندی یک جانباز، مشکل بیمه بیکاری یک کارگر زن، کاهش جریمه کمیسیون ماده۱۰۰ یک مددجو، کمک به پرداخت قبوض آب، برق و گاز یک خانواده زندانی، کاهش جریمه رانندگی یک راننده حمل بار اغذیه ای از جمله مواردی بود در این دیدار با فرماندار کرمانشاه مطرح شد او نیز برای حل مشکلات آنها دستوراتی صادر کرد.

برچسب‌ها کم آبی صرفه جویی در مصرف آب آبیاری شركت آب و فاضلاب كرمانشاه خشکسالی کرمانشاه آب آشامیدنی پروندهٔ خبری بحران خشکسالی در ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کم آبی صرفه جویی در مصرف آب آبیاری کم آبی صرفه جویی در مصرف آب آبیاری شركت آب و فاضلاب كرمانشاه خشکسالی کرمانشاه آب آشامیدنی فرماندار کرمانشاه شهر کرمانشاه تصفیه خانه آب شرب شهر حل مشکل قطعی آب مشکل آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است

استاندار مرکزی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است.

وی افزود: تولید دانش بنیان یکی از راه‌هایی است که تولید را بدون افزایش نهاده‌های تولید یا هزینه‌های تولید، افزایش می‌دهد و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در دانش بنیان کردن تولید است.

استاندار مرکزی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند «علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است» و دو رکن و پایه را برای تحقق آن در نظر گرفتند یکی اقتصاد مردمی و دیگری اقتصاد دانش‌بنیان است.

مخلص‌الائمه افزود: این دو رکن کلید اصلی رفع مشکلات کشور در عرصه‌های مختلف بوده و طبیعی است که گروهی باید پرچم را به دست گیرند و به قله برسانند.

وی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: امروز تحولات منطقه و دست برتر در مسائل مختلف در دست جبهه مقاومت و ایران اسلامی است.

مخلص‌الائمه افزود: امروز نظم نوین جهانی و هندسه جهانی قدرت که رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۹۱ بیان کردند در حال وقوع است.

وی ادامه داد: بیداری اسلامی، شکست آمریکا برای تسلط بر خاورمیانه، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجهه آمریکا از جمله مسائلی است که مقام معظم رهبری در هندسه قدرت پیش بینی کرده بودند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اینکه منتظر فرمان رهبری بمانیم و هر چه را ایشان فرمودند اجرا کنیم می‌شود ولایتمداری و فرمان‌برداری، بصیرت این است که نسبت به رهنمودها و دستورات رهبر معظم انقلاب و شرایط و مشکلات موجود در کشور تصمیم مهم، درست و کارساز را بگیریم و امور را پیش ببریم.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: بسیج معجزه معمار کبیر انقلاب و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است، این نهاد در همه عرصه‌ها پیش‌رو بوده و همواره پرچم توسعه کشور را در دست داشته است.

وی اضافه کرد: بسیجیان در حوزه علم و فناوری نیز می‌توانند مشکلات را برطرف و گره‌گشای مشکلات باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اقتصاد نفتی پاشنه اقتصاد کشور است تصریح کرد: باید برای پیشرفت علم و فناوری در استان و کشور کمترین زمان را سپری کنیم تا به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، نائل شویم.

کد خبر 751817

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • رفع مشکل پنجاه‌ساله اهالی قشم
  • ۷ ویژگی افرادی که در کودکی کمبود محبت داشته‌اند
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • میز خدمت جهادی در شهرک امام زاده ابراهیم (ع) شفت برپا شد
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود