Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، قطعی برق تعدادی از شهرهای استان در روز‌های اخیر از جمله شهر کرمانشاه گرفتاری‌هایی را برای شهروندان به‌ویژه آن‌هایی که از آسانسور استفاده کرده بودند، بوجود آورد.

آتش‌باد غلامرضا رضایی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: قطعی برق موجب توقف حرکت آسانسور و حبس افراد در آن‌ می‌شود و همین موضوع سبب شد تعداد عملیات نجات از آسانسورهای دربسته در روز ۲۵ دی‌ماه با توجه به قطعی برق اعمال شده افزایش یابد، البته مصدومی در این خصوص نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمار حبس در آسانسور فقط روز پنجشنبه هفته گذشته(25 دی‌ماه) بالا بوده و بقیه ایام معمولی است با ارائه توصیه‌های در این مورد، ادامه داد: شهروندان سعی کنند ساعت‌هایی را که اعلام می‌شود از منابع رسمی منتسب به اداره برق و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند، آگاهی نسبت به زمان قطع شدن برق قطعا به آن‌ها کمک می‌کند که در آن ساعت مشخص از آسانسور استفاده نکنند و در مدت قطعی برق در آسانسور حبس نشوند.

رضایی با تاکید بر کنترل ظرفیت آسانسور هنگام استفاده از آن، گفت: اگر به هر دلیلی (قطعی برق) آسانسور متوقف شد، خونسردی خود را حفظ کنید و نگران خفگی، سقوط کابین و ... نباشید چون هوای درون اتاقک آسانسور به‌صورت مداوم در حال گردش است و اتاقک آسانسور به‌وسیله چهار رشته سیم بکسل و سیستم ضد سقوط محافظت می‌شود.

وی اضافه کرد: تا رسیدن آتش‌نشانان و یا افراد متخصص از دستکاری سیستم خوداری شود، به هیچ عنوان قبل از قطع کردن جریان برق و خارج کردن فیوزهای موتور خانه آسانسور، از کابین خارج نشوید.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه اضافه کرد: در هنگام خروج از کابین باید کف اتاقک آسانسور و کف طبقات با هم مماس باشد در غیر این‌صورت درون کابین بمانید.

وی خاطرنشان کرد: هنگام حضور در ساختمان‌های اداری، تجاری، پزشکی و .... قبل از ورود آدرس دقیق و نام ساختمان را به خاطر بسپارید و در صورت نیاز به امدادگران پرتلاش سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه شماره تلفن ۱۲۵ را بخاطر بسپارید.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه برق آسانسور آتش نشانی تجاری غلامرضا رضایی قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۵۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس مطالعه‌ای که در Environmental Science & Technology منتشر شده است، هوای داخل تمام وسایل نقلیه شخصی با مواد بازدارنده شعله، از جمله مواردی که مشکوک به ایجاد سرطان هستند، آلوده شده است. خودروسازان این مواد شیمیایی را به فوم صندلی و سایر بخش‌های داخلی اضافه می‌کنند تا استانداردهای منسوخ جلوگیری از اشتعال‌پذیری را بدون هیچ مزیت ایمنی ثابت‌شده‌ای در برابر آتش رعایت کنند.

ربکا هوهن، نویسنده اصلی این مطالعه و محقق دانشگاه دوک، در این خصوص می‌گوید:«تحقیق ما نشان داد که این مواد به‌کاررفته در کابین خودرو، مواد شیمیایی مضر را در هوای کابین خودروها آزاد می‌کنند. ازآنجایی‌که هر راننده به طور متوسط روزی یک ساعت را در ماشین سپری می‌کند، این موضوع با بهداشت عمومی در ارتباط است. این امر به ویژه برای رانندگانی که رفت‌وآمدهای طولانی‌تری دارند و همچنین مسافران کم‌سن‌وسالی که بیشتر از بزرگسالان تنفس می‌کنند، نگران‌کننده است.»

محققان مواد بازدارنده شعله را در داخل کابین ۱۰۱ خودرو از سراسر ایالات متحده بررسی کردند. ۹۹ درصد از خودروها حاوی تریس (کلرو ایزوپروپیل) فسفات (TCIPP) بودند که یک ماده بازدارنده شعله است.

حدود نیمی از خودروها در تابستان و زمستان آزمایش شدند. آب‌وهوای گرم‌تر با غلظت‌های بالاتر از این مواد سمی مرتبط است، زیرا گازهای خروجی از اجزای داخلی مانند فوم صندلی با دمای بالاتر افزایش می‌یابد و دمای فضای داخلی خودرو می‌تواند به ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسد.

محققان همچنین نمونه‌هایی از فوم صندلی را از ۵۱ خودرو مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دادند. وسایل نقلیه‌ای که حاوی ماده سرطان‌زای مشکوک به TCIPP در فوم خود بودند، غلظت‌های بالاتری از TCIPP در هوای خود داشتند که تأیید می‌کند فوم منبعی از این بازدارنده شعله در هوای کابین است.

آتش‌نشان‌ها نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند. استفاده از محصولات با روکشی از مواد شیمیایی مضر برای جلوگیری از آتش‌سوزی در بیشتر مصارف کار چندانی انجام نمی‌دهد و در عوض شعله‌ها را برای قربانیان و به‌ویژه برای اولین افرادی که در معرض آن قرار می‌گیرند، سمی‌تر می‌کند.

منبع: scitechdaily

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903987

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان زا می شوند!
  • جریمه۱۵ میلیارد ریالی فروشنده تجهیزات تقلبی آسانسور در کرمانشاه
  • بازسازی بدنه ۷۵ دستگاه لوکوموتیو
  • ۶۶ حادثه درپی طوفان تندری در سبزوار
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • بازسازی بدنه ۷۵ دستگاه لکوموتیو
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • عبادی‌پور: جز از جانب مردم، حمایت دیگری نداشتیم
  • مظفری‌زاده: نتایج ما بهتر شده است ولی با خمس مشکلی نداشتیم
  • آخرین آمار مصدومان حوادث جوی ۱۴۰۳