Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطع برق و خاموشی بی‌برنامه موجب وارد شدن خسارت به بازاریان و اصناف شهر کرمانشاه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصاد ،  امروزه دیگر قطعی برق معطوف به خاموشی تلویزیون و لباس‌شویی و وسایل برقی برای چند ساعت نمی‌شود؛ این روزها که با دنیای الکترونیک سر و کار داریم کمتر کسب و کاری پیدا می‌شود که با برق و الکترونیک ارتباطی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعی‌های برق هم البته طی سال‌های اخیر بسیار محدود بود و اصولا خبری از خاموشی نبود؛ اما تابستان امسال با افزایش دمای هوا و همچنین افزایش مصرف برق خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده هم آغاز شد.

این خاموشی‌ها شاید برای منازل قابل تحمل باشد و حداقل ضرری را متوجه آنان نکند، اما در این بین بازاریان و کسبه در صنوف مختلف با خاموشی‌ها به مشکل برخورده‌اند تا آنجا که به دلیل عدم حاضر شدن سفارش‌ها در موعد مقرر با مشتریانشان درگیر هم می‌شوند.

قطع برق ساعت تعطیلی بازار باشد

رئیس اتحادیه رایانه و انفورماتیک کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار مرصاد گفت: در صورت اجتناب ناپذیر بودن قطعی برق، برق مغازه ها بین ساعت 13 تا 15 قطع شود

شمس اله امیری با اشاره به اینکه چند روز پیش اصناف کرمانشاه با فرماندار جلسه ای داشتند اظهار داشت: مغازه های بیشتر کاسبان کرکره برقی دارد و از دستگاه کارت خوان استفاده می کنند که این قطعی های برق سبب مشکلاتی برای آنان شده است.

وی افزود: در جلسه اخیر درخواست کردیم در صورت اجتناب ناپذیر بودن قطعی های برق، برق مغازه ها بین ساعت 13 تا 15 قطع شود زیرا در غیر این صورت باید مغازه داران چند ساعت معطل آمدن برق و از سرگیری فعالیتشان باشند.

امیری با بیان اینکه یکی از مسئولان شرکت برق هم در این جلسه حضور داشت گفت: این موارد به اطلاع مسئولان نیز رسانده شد زیرا استمرار این شرایط سبب آسیب دیدن دستگاه های کارت خوان نیز می شود.

 

قطع برق بدون برنامه به واحدهای تولیدی ضرر می زند

سرپرست صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: قطعا قطع برق به واحدهای تولیدی ضرر خواهد زد.

رستمی در گفت و گو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: درباره قطعی های مکرر برق جلساتی با شرکت توزیع برق گذاشتیم متاسفانه بر مبنای گفته های شرکت توزیع، برخی قطعی ها به دلیل کمبود برق به ناچار باید رخ دهد.

وی افزود: با این حال ما تقاضا کردیم اولا اگر ممکن است برق قطع نشود دوما اگر اجتناب ناپذیر است طبق برنامه و اعلام ساعتها از قبل انجام شود تا واحدهای صنفی و صنعتی در جریان باشند و بتوانند برنامه ریزی کنند.

رستمی با بیان اینکه با توجه به کمبودها و اینکه فعلا در روزهای گرم به سر می بریم، همچنان این قطعی ها ادامه دارد گفت: قطعا قطع برق به واحدهای تولیدی ضرر می زند مخصوصا اگر این قطعی ها بدون برنامه انجام شود موجبات خسارت بیشتر واحدهای صنفی را فراهم می کند.

قطعی های برق اثرات منفی صددرصدی بر دوزندگی‌ها داشته است

عضو اتحادیه خیاطی‌های زنانه کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد  گفت: قطعی های برق روی واحد صنفی ما صد درصد تاثیر منفی گذاشته است.

اکبرآبادی اظهار داشت: ما در فصل کار و فصل تولید لباسهای مدارس هستیم قطعی های برق سبب معطل ماندن کارها می شود.

وی افزود: برهمین مبنا با شرکت برق مکاتبه کردیم که با توجه به اینکه در فصل کار دوزندگی قرار داریم یا قطعی برق نداشته باشند یا اینکه روزها را به حداقل برسانند.

اکبرآبادی خاطر نشان کرد: با این حال تاکنون جوابی از سوی شرکت توزیع برق دریافت نشده است.

 

قطعی برق سبب وخامت وضعیت بازار کرمانشاه شده است

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف کرمانشاه نیز به خبرنگار مرصاد گفت: قطع برق و ضرر ناشی از آن بر وخامت وضعیت بازار کرمانشاه افزوده است.

 حسین بیات با تاکید بر اینکه قطعی های اخیر سبب زیان بازاریان شده اظهار داشت: با قطع شدن برق، مغازه داران حتی قادر به باز کردن مغازه هایشان به دلیل کرکره های برقی نیستند همچنین داخل مغازه ها پس از خاموشی، تاریک و گرما هم شدیدتر می شود.

وی با بیان اینکه قطعی برق همچنین سبب افزایش فسادپذیری مواد غذایی می شود افزود: این قطعی ها در کنار پیامدهای اشاره شده موجب رکود بیشتر بازار و وخامت اوضاع بازار شده است.

به گزارش مرصاد، وخامت بازار نیازمند چاره‌اندیشی جدی است و بازاریان چشم‌انتظار تدابیر لازم در این خصوص هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از وزارت نیرو، "عیسی بزرگ‌زاده" با بیان اینکه میزان آب مخازن سدهای کشور به بیش از ۳۲ میلیارد متر مکعب رسیده است، گفت: این مجموع آب موجودی در همه مخازن سدهای وزارت نیرو است، پرشدگی سدهای کشور ۶۵ درصد است و این یعنی هنوز ۳۵ درصد مجموع سدها خالی است، اما اگر بخواهیم سدهای کشور را بررسی کنیم باید بگویم که تقریباً میزان آب موجود در مخازن نسبت به سال گذشته ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر شده است.

وضعیت مطلوب ۶ سد حوضه آبریز دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته

سخنگوی صنعت آب ادامه داد: اگر بخواهیم نگاهی به وضعیت ۱۳ سد دریاچه ارومیه داشته باشیم، باید بگویم وضعیت این سدها ۶ درصد نسبت به سال گذشته بهتر شده است و پرشدگی مخازن این سدها ۷۷ درصد است. در حال حاضر آب موجود در این ۱۳ سد یک میلیارد و ۲۶۳ میلیون متر مکعب است. در مورد زاینده‌رود اصفهان و حجم آب موجود در سد زاینده‌رود باید گفت که در حال حاضر حجم آب موجود در سد زاینده‌رود ۳۹۶ میلیون متر مکعب است و پرشدگی این سد ۳۲ درصد است که نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد عقب‌تر است، اما باوجود این درصد پرشدگی مخزن این سد مطلوب است و برای تأمین آب شرب اصفهان با مشکل مواجه نخواهیم شد.

کاهش ۵ درصدی آب پنج سد تهران

سخنگوی صنعت آب به وضعیت سدهای تهران هم اشاره کرد و گفت: در ارتباط با ۵ سد استان تهران که شامل سدهای لار، لتیان، ماملو، امیرکبیر و طالقان است، مجموع آب مخازن این سدها ۱۸۷ میلیون متر مکعب و پرشدگی این سدها ۲۶ درصد است که نسبت به بهار سال گذشته ۵ درصد کاهش داشته است. این یعنی اینکه شهروندان تهرانی باید حداقل ۱۵ درصد در مدیریت آب صرفه‌جویی کنند.

وی افزود: در سدهای زنجیره کارون، دز، کرخه، مارون، جره و سد کوچری وضعیت قابل قبولی نسبت به سال قبل داریم و این خبر بسیار خوبی است. خوشبختانه سد دز ۹۹ درصد پر شده است. در آذربایجان شرقی سد ارس نسبت به سال گذشته وضعیت بسیار خوبی دارد و ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده و این یعنی نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است. سدهای خدا آفرین و ستارخان نیز ۳۱ درصد مخزن‌شان پر شده و میزان آب موجود مخازن آنها نسبت به سال گذشته دو برابر رشد داشت است.

ذخیره آب سد استقلال بندرعباس ۵۲ درصد کاهش یافت

بزرگ‌زاده به وضعیت سدهای هرمزگان اشاره کرد و گفت: اما در بندرعباس سد استقلال متأسفانه حجم موجود آب نسبت به سال گذشته ۵۲ درصد کمتر است و در حال حاضر ۲۵ درصد این سد پر شده و حجم آب موجود در این سد ۶۹ میلیون مترمکعب است، اما سد شمیل و نیان در همین منطقه وضعیت بهتری دارند و با پرشدگی ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است. سد سرنی در منطقه هرمزگان نیز ۱۱ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. سد بیجار در استان گیلان ۲۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش حجم داشته و این شرایط خوبی برای مردم این استان در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: سد اکباتان در استان همدان نسبت به سال گذشته ۸۲ درصد آب بیشتری دارد و سد قشلاق با رشد ۳۱ درصدی نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده است. در استان گلستان سدهای وشمگیر، گلستان و بوستان در وضعیت بهتری نسبت به سال قبل بسر می‌برند. در استان فارس سد درودزن و سد سلمان فارسی نسبت به مدت مشابه سال قبل کمی عقب هستند. سد رودبال داراب فارس وضعیت خوبی ندارد و نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد عقب است. همچنین در استان کرمانشاه حجم آب سد گاوشان ۴ درصد نسبت به سال گذشته کمتر است، اما در وضعیت خوبی بسر می‌برد. سد چاه نیمه‌ها نسبت به سال گذشته شرایط بهتری دارند و حجم آب این سد ۱۸۲ میلیون متر مکعب است.

سخنگوی صنعت آب از تأمین آب شرب مردم سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: خوشبختانه برای استان سیستان و بلوچستان امسال با توجه به بارش‌های خیلی خوب و حجم آب سدها مشکل آب شرب نخواهیم داشت و تأمین آب این مناطق تضمین شده است. با بضاعت آبی و پروژه‌هایی که انجام دادیم آب شرب ۵ شهرستان استان سیستان و بلوچستان و همچنین زاهدان تأمین خواهد شد. همچنین با منابع آب ذخیره شده از فعالیت سامانه‌های بارشی، کمبود آب مناطق تحت پوشش شبکه انتقال آب سدها اعم از شرب و کشاورزی در این استان به مدت چهار سال رفع شد. همچنین طبق هدفگذاری انجام شده، تأمین آب شرب ۱۹۰۰ روستا در سیستان در این دولت به نتیجه خواهد رسید.

خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی

بزرگ‌زاده با اشاره به خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی به دلیل بارش‌های مطلوب بهاری گفت: خوشبختانه ۱۰ استان مهم کشورمان از تنش آب خارج شدند و این موضوع بسیار مهمی است. استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، یزد، ایلام، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بارش‌های خوبی نسبت به متوسط بلند مدت دریافت کردند که این میزان از ۱۰ درصد تا ۶۹ درصد است. این استان‌ها امسال از تنش آبی خارج شدند. استان‌های کردستان، آذربایجان شرقی، اصفهان، مازندران، کرمان و مرکزی در شرایط نرمال قراردارند و استان‌های هرمزگان، قم و اردبیل کمی زیر نرمال هستند، اما استان‌های خراسان شمالی، البرز، گیلان، چهارمحال و بختیاری، فارس، بوشهر، زنجان، سمنان، خراسان رضوی، تهران و قزوین شرایط سختی از نظر میزان بارش دارند به‌طوری که در این استان‌ها ۱۰ درصد تا ۲۸ درصد کمتر از نرمال بارش داشتیم. بنابراین از شهروندان تهران، مشهد، بندرعباس، داراب، البرز و قزوین می‌خواهیم در مصرف آب مدیریت کنند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر میزان آب موجودی سدهای کشور چنان که اشاره کردم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر است. سال گذشته حجم آب ۳۱.۹۷ میلیارد متر مکعب بود وامسال به ۳۲.۳۹ میلیارد متر مکعب رسیده است و امیداریم با بارش‌های روزهای آینده این میزان حجم آب بیشتر شود.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904090

دیگر خبرها

  • دلیل مخالفت برخی دولتی‌ها با واردات خودرو‌ برقی و عدم امکان ثبت‌نام برای متقاضیان جدید
  • قرارگاه ملی مسجد باید بر تقویت ساختار مردمی اداره مساجد همت گمارد 
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • تعطیلی گذرگاه رفح موجب وخامت هرچه بیشتر اوضاع انسانی خواهد شد
  • تابستان منهای خاموشی