Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه از برآورد خسارت بیش از پنج میلیارد تومانی به شبکه کابل، تجهیزات مخابراتی و ساختمان مخابرات در مناطق زلزله زده خبر داد.

مهندس مسیب قبادیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه نیروهای مخابراتی بلافاصله پس از وقوع زلزله به محل حادثه اعزام شدند، گفت: خوشبختانه تجربه‌ای که از زلزله‌های گذشته در استان‌های دیگر داشتیم موجب شد تا در زلزله اخیر استان با کمترین مشکل مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بر اساس تجربه‌ای که داشتیم تجهیزات فنی از قبل به سازه های بتنی ثابت شد و این امر موجب شد در زلزله کمترین خسارت را دیده و کمترین میزان قطعی شبکه را داشته باشیم.

قبادیان تصریح کرد: بیشترین قطعی که ما در ساعات اولیه زلزله داشتیم ناشی از قطع برق منطقه بود.

وی خاطرنشان کرد: برخی تجهیزات مخابراتی اصلی تا سه روز برق اضطراری دارند، اما برای مراکز کم ظرفیت و سایت‌های موجود در شهر و اماکن عمومی معمولا از برق شهری و یا باطری استفاده می‌شود، بنابراین با قطع برق، این سایت‌ها و تجهیزات دچار مشکل شده و قطعی حادث می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه با اشاره به 30 ساعت قطعی برق در مناطق زلزله زده، گفت: با گذشت چند ساعت از وقوع زلزله باطری برخی سایت‌ها به اتمام رسید و قطعی در شبکه پیش آمد.

وی افزود: در همین راستا در همان ساعات اولیه از استان‌های معین درخواست مولد برق کردیم که با ورود آنها به استان قطعی شبکه مرتفع و ارتباط شبکه به حالت اول بازگشت.

قبادیان با اشاره به افزایش ترافیک شبکه در ساعات اولیه پس از زلزله، گفت: به دلیل ورود نیروهای امدادگر و نیز نگرانی مردم برای اطلاع از حال بستگان و اوضاع منطقه، در همان ساعات اولیه زلزله با ترافیک بسیار شبکه مواجه شدیم و برای همین ظرفیت شبکه را به دو برابر افزایش دادیم.

وی افزود: همچنین با توجه به حجم ترافیک شبکه، هفت سایت پورتال همراه اول را در مبادی ورودی شهر و اماکن شلوغ و مراکز حساس مانند فرمانداری مستقر کردیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون وضعیت شبکه عادی است، گفت: در همان روز اول تمام مشکلات شبکه مرتفع و وضعیت ارتباط به حالت عادی بازگشت.

وی افزود: همچنین اینترنت نیز اختلالات جزیی داشت که در همان روز اول مرتفع شد و هم اکنون هم بحث ارتباط و هم بحث اینترنت در مناطق زلزله زده در حالت عادی است.

قبادیان تصریح کرد: در حال حاضر تیم‌های مخابراتی در منطقه حضور مستمر دارند و شبکه را به دقت رصد کرده و در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی برای رفع آن اقدام می‌کنند.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه در ادامه از برآورد خسارت پنج میلیارد تومانی به شبکه کابل، تجهیزات مخابراتی و ساختمان مخابرات در مناطق زلزله زده خبر داد.

وی افزود: در مناطقی که به شدت تخریب شده، شبکه کابل هوایی و بخشی از شبکه زمینی خسارت دیده و دیوار ساختمان مراکز نیز آسیب دیده است.
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

آزاد حکمت، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت در گفت‌وگو با رسانه های استان با عنوان این مطلب که سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از سرویس‌های مخابراتی مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان در خصوص ثبت‌نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت، پروژه‌های ایجاد و توسعه زیرساخت‌های تلفن ثابت در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۵۲۵ هزار و ۶۶ شماره آن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به آمار مشتریان فعال تلفن ثابت در استان بیان کرد: میزان ضریب نفوذ این شاخص در استان می‌تواند بیانگر سطح کیفی خدمات قابل ارائه این سرویس به مشتریان باشد.

حکمت ادامه داد: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهداف و شاخص‌های راهبردی در حوزه تلفن ثابت استراتژی‌های قابل توجهی تدوین و برنامه‌ریزی شده است، گفت: قطعا با حرکت در این مسیر شاهد ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی سرویس تلفن ثابت در استان بیش از گذشته خواهیم بود.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجاییکه تلفن ثابت یک محصول زیرساختی برای استفاده از دیگر محصولات مبتنی بر این سرویس بشمار می‌رود اضافه کرد: اینترنت خانگی ADSL ،VDSL و FTTH از دیگر محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان است که تلفن ثابت زیرساخت‌های آن را فراهم آورده است.

حکمت یادآور شد: با تامین تجهیزات و اختصاص سرمایه‌های لازم، پروژه‌های قابل توجهی در استان برای سال جاری در دست اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقاء و تعویض سوئیچ مرکز مخابرات افتر و سرخه
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی